Sabtu, 16 April 2011

Update GA

Saya nak bagi sikit update Giveaway yang saya buat baru-baru nie. Sebahagian besarnya telah pun hantar. Harap semua penerima dah terima GA tu dan berpuas hati le ye. Tapi yang peliknya ada lagi yang masih belum bagi alamat pada saya walaupun masa yang panjang telah diberi. Sorry to say lepas hari esok yakni hari Ahad bersamaan 17thApril 2011 GA tu akan dianggap lupus. Saya akan bagi pada sesiapa yang masih berminat. Sebarang komplain tak akan dilayan! Setakat nie masih ada 2 penerima yang masih belum bagi alamat pada saya.

Harap Maklum.

10 ulasan:

mommie yuyu berkata...

saya nak emel..tp mcm mana?kat sini ke?

SewCut berkata...

emailkan alamat ke sewncut@yahoo.com

Ekha Miranda berkata...

sy dh email. tp xde sapa pun lg.mybe posmen amek cuti kot..:)

SewCut berkata...

Sabor ye..tunggu je pasti sampai punya. Jangan risau. Saya hantor mengikut peringkat. Mungkin Ekha peingkat ke dua atau tiga. La nie yang terakhir akan di hanto Senayan nie, peringkat ke empat

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
IntaNBerliaN berkata...

kalau takda org nk.. bg kat sy la kak.. heheee

Sy tak bertuah aritu..huhuu

tag akak join GA..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Fiza a.k.a Che' Rose berkata...

Assalamualaikum ^^
Thans byk2x eh.. Saya dah pt gift tu.. X sangka betul boley dapat hehehe...

pepari berkata...

tak sabar nak tgu my parcel.. yeayyyy!! saya dah khatam ur blog hari ni hehe..best..suka tgk baju yg u jahit ni.. ada rezeki insyaAllah teringin nak tempah gak dgn sewncut...

SewCut berkata...

Thanks kak umi..Harap-harap kak umi puas hati dengan barangan yg diorder tu ye. Jangan malu order lagi..hehehe

Rozita berkata...

hehe.. kalau org tu x berminat bg pd yg minat ni leh?