Rabu, 12 Oktober 2011

Baju pengantin merah-putih

Ni antara projek terbaru saya. Baju ni ala kebaya tapi berzip kat belakangnyer. Lace merah berliningkan satin putih, mengikut kehendak pengantin. Harap-harap pengantin berpuas hati.

Si pengantin nakkan bahagian dada tu ada pleat macam tu. Rasanya dah trend sekarang nie. Tapi biasanya saya buat pada baju kurung moden. Asalnye tokey butik tu nakkan kebaya tapi saya nasihatkan yang paten nie sesuai untuk baju kurung. Jadi saya suggest buat baju tu ala-ala kebaya. Bahagian bawahnyer je terbukak macam kebaya. Dia setuju. Ahlamdulillah semuanyer berjalan dengan lancarnyer. Dia pun sangat berpuas hati.

2 ulasan:

dalila berkata...

cantik.. kalo saya nk tempah bapa harga?

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)