Khamis, 9 Februari 2012

Kembali bersua

Sudah sekian lama tak tulis blog nie. Maklum le facebook lebih cepat dan pantas untuk berkomunikasi. Tak pe lah. Insyaallah kalau ada masa nanti saya akan tulis balik blog nie. Sementara tu nie gambor viel putih yang baru jer siapnyer....bunga-bunga lace tu saya patching guna mesin free motion. lebih kemas dan tahan lama. Nak menyiapkannyer pun lama sebab bunga tu semua disusun dulu sebelum di jelujur kan dijahit. Banyak kerja maksudnyer upahnyer pun tinggi.





3 ulasan:

Mila@Rimbun berkata...

Salam Mr Sew Cut, firt time jumpa ur blog, selalu tengok kat geng jahit kat FB jer... nice blog

Azmir berkata...

tengok kat geng jahit? Saya tak de dlm geng jahit dah. Anyway thanx sebab singgah. Dah lama bersawang dah blog ni...tambahan sejak ada fb lagi le..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)